Jan píše:
Sabin píše:
Jene z Brna, snažím se pochopit tvé přízpěvky, ale čtu pouze: "Bla bla bla, nadávka, bla bla bla, pravopisná chyba, bla bla bla, urážka, bla bla bla, lež."
Nevím proč se mstíš protestantům za to, že místo autíčka si od maminky pod stromeček dostal papeženeckou lobotomii mozku. My protestanté za to nemůžeme, takže nevím proč se tu snažíš rozsévat zlo, nenávist a napadat naše sestry.
Jestli si ale myslíš, že jsme rudí nenávistí, boucháme pěstí do stolu a běháme vzteky po stěnách pokoje, tak tě bohužel musím zklamat.
Jestli ale pro tuto představu (protože se ti třeba jinak nepostaví), tady takto potřebuješ vyvádět, tak je to sice smutné, ale co by jsme my dobří křesťané pro tebe neudělali.
Jak už jsem ale několikrát psal, alespoň se upřímě zasmějí nad tvou hloupostí. Svým způsobem je mi tě ale hlavně líto, protože tak plné srdce nenávisti je smutné a vede k ztrátě duše. Zkus se v klidu a bez emocí zamyslet nad tím, jestli tě Ježíš za tyto kroky pochválí.
Seš (Jsi) vedle, heretický kamaráde. K
tomudle (tomuto)
sem (jsem) přišel sám, bez přičinění rodičů. Takže si příště
dej bacha, (dávej pozor) než si někoho
vemeš (vezmeš) do své
hubky (pusinky)... vyvaruješ se
omylů (omylům).
Já prý urážím. Ty děláš to samé ve vztahu k mé osobě a vyznání, takže pomlč. Tvá prohusovská
lombotomie (lobotomie), vydatně podporovaná těmito diskusemi, to taky
nejni (není) nižádná sláva.
Pravopis, za 5.
(český jazyk ti asi také na základní škole zjevně moc nešel a bohužel stále nejde)
Stálé ignorování faktů, které se ti nehodí do krámu, za 5.
Pobavení a rozesmání, za 1.
Jan píše:
Já prý urážím.
Ano a proto sklízíš co jsi zasel. Jelikož máš středověké myšlení, tak sklízíš středověké reakce. To jsou jednoduché počty. Navíc
jsi zde pouze na návštěvě (na to stále zapomínáš) a přitom se zde chováš povýšeně a negentlemansky.
Mimochodem je mi úúúúplně jedno, že jsi papeženec, to je tvůj problém. Znám pár papeženců, kteří jsou v pohodě a tak jsem s nimi také v pohodě (bratr Jiří a další sestry a bratři určitě také). Jdu proti tobě nikoliv protože jsi papeženec, ale protože jsi zlý člověk (ve skutečnosti možná nejsi, ale projevuješ se tady tak).