Dáša Nová píše:
Jane křižáku, dej si pozor, aby sis neomlátil všechen nábytek! Zatím nebudu psát více o duchovním centru nad Prahou, jak tam prosím o napojení pro pomoc, které se mi vždy dostane, protože by sis musel předem zpevnit židličku, ta už by to nevydržela!
Pomoc, které se Vám vždy dostane. Otázka je, kdo tu pomoc poskytuje. Faustovi taky někdo pomáhal a Bůh to nebyl... byl to ten druhej (řekli bychom, ten "zespoda", z "Undergroundu" abych použil trošku Cimrmanovo "I´m a underground teacher")... Jinak o nábytek nemějte péči, padám zásadně na podlahu a naše prkna ještě něco snesou. Nábytku se tato padací činnost dotýká v míře maličké.
Dáša Nová píše:
Vždyť ani Ježíše lidé nepoznali!
Míníte li, že Ježíše nepoznali a srovnáváte Ho s Abdrushinem, troufal bych si Vás skorem nařknout z rouhání... srovnávat Krista s nějakým sektářem, no fuj...du blejt do kadibudky... vzpomínám si na tu pasáž z Písma o falešnejch prorocích...
Dáša Nová píše:
Bratře Sabine, ten jediný měsíc, co chodím na náše stránky, mi dal víc, než několikaleté chození do všech možných kostelů, kde mne jenom usurpovali. My křesťané máme být majáky, aby o nás každý věděl a přišel k nám o pomoc. Tak hlavně mají působit faráři, ale oni namísto toho vyhánějí lidi z kostela. Děkuji Ti za všechny Tvé příspěvky, moc mi tady všichni pomáháte a jsem ráda, že jsem se konečně dostala do takového krásného společenství! My dva navíc zastupujeme města v české historii nejvíce poznamenaná katolíky...
Sancta simplicitas!!!! internet nás obohacuje víc než život s Bohem (lhostejno v jaké církvi), nu, jen tak dál, hezky si podřezáváte větev. Jenže pozor, na tý podřezávaný větvi sedíte...až sletíte, dáte si pěkně na budku. Větev už křupe, jen pár tahů a křupne nadobro... případně si ještě narychlo opatřete padák.