Jan píše:
... Když to vemeš kol a kol, tak Sabin byl hlavní důvod proč jsem se sem registroval ...
Obávám se, že to zdaleka nebyl ten hlavní důvod, ale to není můj problém, s tím se musíš popasovat zcela sám.
Jan píše:
... S tim ani ty nic nenaděláš, maximálně si na tom můžeš ukojit svý cenzorský choutky a mazat nebo zamykat ...
Jdi mi k šípku s cenzurou, vymysli si (nebo se o to aspoň pokus), prosím tě, už konečně něco jinýho a přečti si znovu
Zásady ... .
Jan píše:
... Jenže pak už bude vidět, že ani tady se nepřipouští jinej názor, než názor většiny.
Tak to můžeš pociťovat leda ty, který jsi sem zatáh' akcent na religiozitu a vyhrocený konfesionální pohled. Následky na sebe nedaly dlouho čekat. Garantuji ti, že kdyby ses seriózně věnoval tématům o historii a nikoli konfesním animozitám, byla by tvá pozice tady na fóru zcela jiná. Teď na mě přišla "
choutka" dodat, že k tomu by ale nesměly chybět adekvátní znalosti, leč raději si tuhle choutku nechám zajít.
Jinej názor se pochopitelně připouští i respektuje, ale netřeba hned urážet a mluvit sprostě. A nevoháněj se zase Sabinem, jsou tady taky jiný vč. mojí nepatrnosti. Už několikrát jsem ti meldoval, abyste si to se Sabinem vyříkali přes SZ nebo mailem a ne prostřednictvím fóra a svůj problém s ním laskavě nepřenášej na jiný účastníky fóra.
Taky jsem ti několikrát meldoval, aby sis jen na chvíli představil, že bych třeba já vstoupil na echt katolický fórum a tam např. začal lacině urážet ty vaše svatý, jednoho po druhým. Tak přesně do týdle role ses sám přivedl, ne však naší vinou, jak se ty zcela pomýleně domníváš.