Jan píše:
JM píše:
No, tak to budu muset DOČASNĚ "připozamknout" vybraná kontroverzní témata, v nichž převažují tvé netolerantní výroky.
Dočasně nebo trvale, to je jedno. Mohl bych si to vyložit i jako:
Dochází-li argumenty, uchylujeme se k cenzuře. - a mimochodem, tolerovat nehodlám cokoliv a kohokoliv.
Jak si to vykládáš ty, je mně celkem šumák, neboť se jedná o NEhistorická a "pokecová" témata.
Jinak by sis to ale vskutku špatně vyložil, mně opravdu
došla "jenom" trpělivost. A víš proč? Důvod je velice prostinký. Na ty mé, ve velice smířlivém a přátelském duchu zasílané obsáhlé
Soukromé
Zprávy, kterých nebylo málo, byly adresovány tobě a já se ti v nich snažil mnohé
trpělivě vysvětlit, tak ty ses na ně - velice eufemicky řečeno - vykašlal. A to pěkně zvysoka.
Ostentativně a soustavně ignoruješ moji trpělivost, toleranci, snahu o (nejen historickou) objektivnost i vyváženost a v neposlední řadě i moji snahu o ekumenický přístup k věci. Především proto jsem psal "komu není rady ...", víme.
Takže si, prosím, laskavě odpusť laciné řeči o "argumentech", které někomu došly, neznějí ani za mák věrohodně a jsou farizejské.
A když už jsme u těch argumentů, obávám se velmi, že došly úplně někomu jinému, a to v tématech
o historii, proto se tak křečovitě upnul k "pokecovým" tématům a teď prolévá krokodýlí slzy nad jejich uzamčením, maje sám máslo na hlavě.
Pokud by někdo náhodou nevěděl, o kom je řeč, tak tady na fóru disponuje nickem "Jan" ...