Sabin píše:
Papeženec jsem napsal zprávu, že už jsem psát nebude. Ta zpráva zmizela (zřejmě ji sám vymazal) ...
Máš na mysli
tento příspěvek, který se nalézá na této stránce? ...
Sabin píše:
... Ještě jedna věc bratře Jiří, pokud budeš mít něco na srdci vůči mému zdejšímu vystupování, tak to klidně napiš sem ...
Tady si dovolím poněkud nesouhlasit.
Jsou přece jenom ryze privátní záležitosti, které nepatří do veřejné diskuse, a proto je svěřuji SZ. Píši je především jako moderátor (i jako kamarád) nejen tobě, ale i "
papeženci" Janovi a jiným. Jsem pevně přesvědčen, že je to pořád lepší, než zakládat témata s přístupem jen pro "vyvolené", jak je to běžným zvykem na jiných serverech a jejich diskusních fórech, a tam si cosi "šuškat, aby to jiní neslyšeli". A než něco napíšu do SZ, pečlivě to zvažuji; navíc SZ přece jenom poněkud zmenšuje handicap virtuální komunikace.
Také kdybys přijel např. do Dohalic nebo třeba na Táborské slavnosti, tohoto psaní by již nebylo zapotřebí. O tom jsem také pevně přesvědčen, protože se mi zdá, že si v něčem fatálně furt nerozumíme. A to mne docela mrzí. Tady však nemíním řešit, kdo má na tom nedorozumění větší "zásluhu". To si musí každý srovnat sám se sebou.
Sabin píše:
... Možná tě někdy děsím, ale zase tak hrozné to není, ne? ...
Neděsíš.
Po zkušenostech z různých diskusních fór české internetové scény mne "děsí" máloco, to mi můžeš věřit. Spíš mi některé věci, a to hned z vícero důvodů najednou, poněkud
vadí. Mezi tyto důvody si dovolím troufale zařadit i moje životní zkušenosti ...