Jan píše:
... Zajímaly mě vaše reakce...
... a k čemu jsi dospěl? To by zase fakt docela zajímalo nás.
Jan píše:
... A mám důležitější věci na starosti, než se hrabat v "archivu" ...
Zadarmo ti poradím. Reaguj hned, tedy pokud víš jak, a nemusíš se pak vůbec "
hrabat v 'archivu'" ...
Jan píše:
... Není to o tom, že bych neměl jak odpovídat, ale nejsem na tom nejlíp s časem, proto reaguju jen na to, co je "na ráně".
Nechci tě podezřívat z vejmluvy, ale čas nemá nikdo z nás, pokud je zaměstnaný, má třeba i rodinu, ap., že.
Navíc jsi
vstoupil do jámy lvové, to ti je doufám už teď jasný. Ale zase na druhou stranu jsi mohl poznat, že tě tady - podobně jako
Daniela - žádný "lev nesežere". A to ani virtuálně.
Abys nemusel vážit svůj tak drahocený čas a hledat v "archivu" příspěvků, na něž ještě nestačil ani usednout prach, tak mi dovol, abych ti připomněl patrně ty nejflagrantnější případy, kdy příspěvky zvostaly bez adekvátní odezvy, a pomoz nám odvrátit podezření, že se podobně jako tví souvěrci dopouštíš staletími prověřených stejných katolických praktik. Tak tedy:
1) tady nezodpovězená přímá otázka týkající se Husa.
2) v reakci na
tohle jsem např. očekával nějaké biblické odkazy na opodstatněnost
.....klášterů a byl jsem upřímně zvědav. Nic ...
3) JM teprve před 2 dny píše:
... Mohl jsem to klidně zamlčet, ale neučinil jsem tak, neboť tyto stránky nejsou o tendenčním hodnocení husitské éry, jak se mnozí odpůrci tohoto serveru mylně domnívají. Nebo se o to aspoň ze všech sil upřímně snaží(m).
BTW.
Od svého oponenta bych očekával podobný přístup. Třeba např. v podobě krátkého vyjádření k
Opatovicím. ...
.......Leč čekal jsem marně ...
... atd. ...