Nevím nakolik to je divný dotaz, ale zajímalo by mne, jestli by ke zpřehlednění fóra nepomohlo založit novou kapitolku do hlavní osnovy?
Mám na mysli především to, že
mi zde chybí oddělení diskusní sekce s tématem "husitské osobnosti" (husitská šlechta).
Do teď se vkládají tato témátka do různých jiných a případně jsou v kapitole "husitství". Připadá mi to, jakoby se to házelo (co není Hus nebo Žižka) do jednoho pytle.
Bylo by příliš od věci, kdyby vedle Husitství, Jana Žižky, Jana Husa aj. vzešla nová kapitola do hlavního členění?
Napadlo mě to proto, že jsme se teď nedávno bavili o Beneši Mokrovouském v několika příspěvcích v tématu "žižkových pověstí" (nebo kde?). Mohli by v nové kapitole být i Čapek ze Sán a další, kteří významně ovlivňovali chod husitské revoluce a jistě by samostatné téma naplnilo pár příspěvků se zajímavostmi i pro jiné. Ale za chvíli kapitola "husitství" nebude vystačovat pro množství témat obsažených a takto by se to mohlo zpřehlednit a husitské osobnosti - šlechtu (apod.) víc vyexponovat k případným debatám....?
Nevím, jestli jsem to neřekl neřekl příliš složitě?