Psychopati! Velice zajímavé a zároveň aktuální téma. Je to prý celá politická scéna. Tady bych si, Míšo, dovolil nesouhlasit, tvrdím, že ne v všichni politici jsou psychopati. Bohužel jeden z největších psychopatů světa nyní rozpoutal válku v Evropě.
Nízkovibrační mrak, který obklopuje naši Zemi, nadechujeme všema pórama! A výsledkem je STRACH! Blééé, to je hnusná představa, co?!!! A já o tom vůbec nevěděl!
Důsledkem těchto nízkých vibrací je mj. i to, že nefungují vztahy v rodině! Muž bije ženu, žena podvádí manžela a děti jsou taky bity, zneužívány, ponižovány a znásilňovány. Z takových dětí pak vyroste vzteklej, zapšklej člověk, který nemá daleko k tomu, aby vzal zbraň do ruky.
Svatá pravda, Míšo, a jak je to aktuální! Podívejme se na psychopata Putina a jeho nesmyslnou agresi proti Ukrajině. Toho v mládí museli mlátit od rána do večera a jen Bůh ví, zda ho jeho matka neznásilňovala.
btw. Žárovku, Míšo, vynalezl Edison a nikoli Tesla.
CENZURA! A zase! Naše dějiny jsou smyšlenka (viz předchozí můj příspěvek), protože cenzura z nich vymazala spoustu událostí a my se tak o nich nemohli dozvědět. Jako historik ti, Míšo, musím oponovat. Jistě, např. o 50. letech u nás jsme se toho díky bolševické cenzuře dozvěděli velice málo, ale moderní historiografie tento handicap napravuje, protože se třeba otevřely tajné archivy StB, i když estébáci toho hodně zlikvidovali, ale spíš toho, co se týkalo "pouze" personálií. Takže my nyní nevíme, že třeba slovutný pan soudce Nejvyššího soudu byl estébák, který mučil nevinně zatčené elektrickým proudem.
Ještě půlrok musíme tuhle cenzuru, jejímž důsledkem jsou mj. i roušky, vydržet a pak to bude dobrý. Jakési "bytosti" sice vypnuly generátory nízkejch vibraci, ale ten nízkovibrační mrak kolem Země tu furt existuje a my se v něm sami udržujeme třeba tím, že se necháme očkovat proti COVIDu. Až poslední spáč, který je uspaný těma nízkejma vibracema, řekne: "Tak takhle NE!", tak se probudíme do překrásného rána a budeme zase šťastní. Tak to je nadějné, Míšo, protože já ještě asi spím, ale mám naději, taky se probudím. A tu naději jsi mi dala Ty!
"
Posledních 70 let jsme procházeli tou "skutečnou 3. světovou válkou", tvrdí Míša. Přátelé, to byl pro mne zničující šok ...
Válka to však nebyla vyhlášená, takže jsme o ní vůbec nevěděli. To tedy nebyla ta viditelná válka v Jugoslávii nebo ta současná na Ukrajině.
Ta neviditelná 3ww však už končí, neb generátory nízkejch vibrací jsou vypnuty. A to je taky nadějné, fakt jsem si oddychl, že končí válka, o níž jsem vůbec nevěděl.
Ale ještě pozor na METRIX! Je tady spousta nohsledů těch, kteří spustili ony generátory. Jsou to "poloroboti", kteří jsou naprogramovaní na tu špatnou vibraci, aby ji furt udržovali, jsou to také loutkovodiči politiků. Ta představa mě opravdu děsí, tak si na ně dávejte bacha! Když ti bude někdo říkat, aby ses dal očkovat a nosil respirátor, protože je tady pandemie, tak to je právě ten polorobot, který tě chce negativně ovlivnit a aplikovat dál cenzuru Pravdy.
Nebo, že se někde rojí vojáci za hranicemi a ono jde úplně o něco jiného, třeba jen o vojenské cvičení na vlastním území. Tady Míšu omlouvá to, že to natáčela v době, kdy Putin ještě stál za hranicemi Ukrajiny. Teď bychom se od Míši pravděpodobně dozvěděli, že nějaký Putinův loutkovodič zatáhl za ty jeho nitky a nasměroval jeho vědomí na nebohou Ukrajinu.
A pak přijde energetickej upír, což není nikdo jiný než taky ten naprogramovanej polorobot a začne vám vysávat vaši pozitivní energii. Energii někoho, kdo se právě začíná probouzet jako moje maličkost. Pozná se to podle toho toho, že vám je třeba půl dne blbě. Brrr, hrůzná představa, protože mně je někdy blbě několik dní. Jediný, co s tím můžete udělat je, že si řeknete "
NE, mě tohle nezajímá!" Jak prosté že, jak jednoduché řešení.
Chtěl bych vidět pacoše z depkou, způsobenou vysátím jeho pozitivní energie, co by na to Míše řekl. Obávám se, že by ji poslal do pr*ele.
Vrcholí poslední bitva, kterou si musíme vybojovat my sami mezi sebou! Hlavouni, kteří námi manipulují, přestávají dostávat informace od svých loutkovodičů a říkají úplný blbosti a dělají nemožný kraviny. Když poslouchám Okamuru, tak věřím, že jeho loutkovodič je absolutně bez informací, což se projevuje bezradností lídra SPD. Přesto!
To, co způsobovalo, že ten svět je hnusnej, zlej a nespravedlivej už tady není. Hurá! Rád bych tomu věřil, fakt, Míšo, ale mátne mě ta válka na Ukrajině! Možná je to tím, že už i Putin ví, že má na to jen ten půlrok, tak spěchá, protože to je možná poslední informace, kterou dostal od svýho loutkovodiče. Tak si na ni nechal ten loutkovodič záležet. Chtěl bych taky věřit, že Putin
jenom blafuje, že nemá co ztratit, že prohrál, že skončil, tak mu nezáleží na lidskejch životech, nezáleží mu na tom, aby lidi prosperovali. A tak udělá vše pro to, že když už trpí, tak aby s sebou strhl co nejvíce lidí. Ale ta představa, Míšo, je hrůzná! Nicméně budu se snažit dělat díry do toho nízkovibračního mraku, seč mi budou síly stačit, snad se mi to bude dařit!
Míša: "
... kdykoli se s kýmkoli setkáte, vždycky mysleta na to, abyste s tím člověkem jednali ze srdce k jeho srdci ..." a demonstruje to na neumělých postavičkách s malinkýma rudýma srdíčkama. A to je hezký závěr, v němž Míša parafrázuje jednu z nejzákladnějších křesťanských zásad, vyslovených samotným Ježíšem Kristem.
Děkuji, Míšo, a upřímně Ti přeji hodně zdraví, především toho duševního.