odpurce paleni v sudech píše:
Tak toto mi rozhodně nestačí ...
... myslel jsem si to.
Nevím, co by ještě musel udělat, abys uznal, že patří dávno do krimu. Asi spáchat atentát na papeže.
odpurce paleni v sudech píše:
... Jmenuješ obecně známá fakta, ale cílem mých připomínek bylo především poukázat na podivnou amnézii vrcholných představitelů státu z dob nedávných ...
Možná to jsou obecně známá fakta, ale taky se na to bohužel zapomíná, přestože je to žhavá současnost.
Moje maličkost žádnou amnézií netrpí a na průšvihy předchozích vlád a jejích představitelů si moc dobře pamatuju.
Jsem "pouze" přesvědčen, že žádný
premiér(!) předchozích vlád nečelil takovým obviněním jako Bureš. O tom jsem
pevně(!) přesvědčen. S tím zřejmě souhlasit nebudeš, ale to je si tak všechno, co se s tím dá dělat.
Dovolil bych si připomenou v této souvislosti pouze V. Klause st., zloděje vzácných per, a jeho kauzu s financováním ODS sponzory s neexistujícími jmény Radžíva Sinha z Mauricia a Maďara Lájose Bácse, za nimiž se skrýval tenista Milan Šrejber. Ovšem
Klausovým největším průšvihem, který se černým písmem zapíše do dějin, je zpackaná kupónovka, na jejíž konsekvence doplácíme dodnes. A
s tím bezprostředně souvisí Klausova poslední skandální amnestie, kterou se dostali na svobodu i jeho kámoši z kupónovky, jimž asi něco dlužil, a cítil potřebu to "splatit".
Ne, já fakt nezapomínám! odpurce paleni v sudech píše:
... Sleduji především linii Tošovský + StB + členství ve straně + státní zaměstnanec na základě negativního osvědčení + úpadek bankovního sektoru + podivná ztráta paměti bývalého prezidenta Havla. To je můj momentální zájem.
Není vůbec žádným tajemstvím, že v bance se usadilo ve vrcholném vedení mnoho velmi silných komunistických kádrů, případně agentů StB. Určitě šlo o náhodu ...
Přiznám se bez mučení, že o téhle kauze a jejím pozadí fak nic nevím. Nevím, proč sis vybral
zrovna Tošovského, abys na něm obsedantně seděl jak vrána na mrše. Když si o tom tak perfektně informován
a znáš celé pozadí, klidně na něj podej trestní oznámení, promlčené to jistě ještě není.
btw.
S Tošovským jsem v letech 1973/4 sloužil na vojně v Mostě. Abych nebyl spoluviník. odpurce paleni v sudech píše:
... Přijde mi, že nejsi schopen tuto skutečnost uznat ...
... ty zase nejsi schopen uznat jiné - IMHO daleko závažnější - skutečnosti, tak si z toho nic nedělej.
Třeba
tohle, což jsi přešel jak širé pláně:
JM píše:
... Nečas odstoupil za asi tak 1000x menší provinění, než má na hrbu Bureš ... a HNED(!), víme ... Měl na to totiž koule ...