Jan píše:
... Opět kolem sebe kopeš (nevim, kdo je tu fanatik, zda Ty, nebo já, nevim, zda jsi vůbec schopna uvést nějaký argument, aniž by byl "ad hominem" - pokud víš, co ty dvě slovíčka znamenaj) ...
Chápu, že máš nutkavou potřebu neustále exhibovat svojí latinou, ale už jednou jsem ti tady na fóru přátelsky doporučoval, abys to překládal, nebo psal rovnou česky - to bude vůbec nejlepší. Tvoje "krátká" paměť je obdivuhodná.
Nejsem si jist, že by Dáša napsala, že ausgerechnet ty seš tím fanatikem. Nebo to snad někde vidíš uvedeno? Žes to vzal osobně, není její problém ...
Jan píše:
... Jen mne na Tebe mrzí, že (i přesto, že možná s dobrým úmyslem) člověku, který se tady vypisuje ze svých problémů tímhle nakydáš další problémy. Je s tim už dost zkušeností na to, aby se to mohlo posoudit.
Hele, domnívám se, že
specnatz je dospělý člověk, tak nech laskavě na něm, aby si sám rozhodoval o tom, co je pro něj vhodné a co nikoli. Nerozhodujme, prosím, za něj, zkusme mu "pouze" cosi poradit.
A ještě něco.
Specnatz tohle téma, které jsem ponechal jako samostatné, nezaložil proto, abyste si v něm vyměňovali svoje animozity. Na ně on fakt asi není zvědavej, on má svejch starostí až nad hlavu sám se sebou. S tím si jděte do "pokecu".
Byl bych vám všem vděčný, kdybyste tohle respektovali.