Kolssteyn píše:
... Už vůbec ale nechápu arogantní odpověď Jirkovu, který nejen že o této historické události vůbec nic neví a faktické skutečnosti ho ani trochu nezajímají (...), ale vysmívá se každému, kdo vznese pochyby.
V minulosti byly o historické spojitosti s husitstvím a touto horou vážné pochybnosti a vleklé diskuse. O tom autoři tohoto projektu nemají sebemenší potuchy. Zjistit si nadmořskou výšku dnes také není tak nadlidský výkon a pokud používám pomístní, geologické nebo jiné názvy, asi by bylo vhodné vycházet z lokálního nebo odborného povědomí.
Naprostá neznalost a arogance autorů v této otázce příliš důvěry v projekt nevzbuzuje.
Zde se jednoznačně stavím na stranu Odpůrce.
Klidně se stav, to je tvoje svaté právo a nikdo Ti ho nebude brát.
Jsem možná "arogantní a vysmívající se"
(i když i o tom by se dalo s úspěchem pochybovat), ale nejsem
vulgární.
Tyto praktiky si laskavě používej na sociálních sítích, tam jsou na ně zvyklí, my tady na na našem DF nikoli. Protože jsi tady dlouho nebyl, možná jsi tak trochu pozapomněl na tyto
ZÁSADY, které zatím nikdo nezrušil. A prosím tě, nechtěj si po téhle mojí připomínce vymazat profil jako Ondra, bylo by to stejně zpozdilé. To zaprvé!
A zadruhé!
Kolssteyn píše:
... V minulosti byly o historické spojitosti s husitstvím a touto horou vážné pochybnosti a vleklé diskuse. O tom autoři tohoto projektu nemají sebemenší potuchy.
O.K. A to mnou
zvýrazněné je pravda!
Bohužel ani jeden z vás jste DOSUD(!) nepředložil jeden konkrétní důkaz, či odkaz, na tyto pochybnosti, abychom se my, co děláme tu "velkou historii" poučili.
Takovéto obecné hlášky nikomu a ničemu nepomohou. Já jsem sice předložil "pouze"
naprosto konkrétní a dohledatelné odkazy na moderní odbornou literaturu. Vím, tu ani jeden z vás bohužel neuznává, ale to není bohudík můj problém.
Kolssteyn píše:
... Zjistit si nadmořskou výšku ...
... co to furt máte s tou nadmořskou výškou.
To už je snad nějaká nakažlivá obsese nebo co!
Nebo tahle marginálie má snad nějaký vliv na to, zda se tam někdy konala, či nekonala husitská pouť? Nebo se snad objevil tento údaj na naší destičce? ...
Kolssteyn píše:
... partyzánské nalepení ... na rozhlednu je poněkud zvláštní ...
... koukám, žes můj předchozí příspěvek četl velice nepozorně. A to mě na tebe mrzí.