Souhlasím s Jirkou, myslím, že k tomu nemám co dodávat.
Mattias píše:
Absolutně nemohu souhlasit s tím co píšeš, jelikož nemáš pravdu, prostě nemáš.
Seš příkladem úpadku vnímání morálky a pojmu národní hrdost.
Je sice hezké, že jsi ten, kdo zná pravdu a bude jí šířit ohněm i mečem, ale to byl každý udavač za světové války a později si to myslel každý člen PS VB. Takže, jestli jsem pro tebe "příkladem úpadku vnímání morálky jen proto, že s naší hymnou souhlasím a líbí se mi (vyjma mečení v podání příslušníků IVČRN na Václaváku), tak my dva se už nemáme o čem bavit.
Mattias píše:
Nemůžeš za to, je to dáno společností jako celku.
Myslím si, že nejsem nesvéprávný a vím co dělám, historií se zabývám jistě podstatně víc než ty, takže tvé soudy a osobní domněnky mi nejsou žádným přínosem a další diskusi považuju za mrhání časem.
Mattias píše:
...z tohoto seznamu osobně považuji za ty NEJ hymny - Slovenskou, Německou a EU.
Je mi to naprosto jasné, jaké hymny se ti budou líbit, byť by's to s pýchou sobě vlastní nevyjádřil. Ne náhodou tyto dvě země za války zaujaly postoj jaký měly.
Dikce tvých příspěvků není zrovna příkladem diskuse hodné tohoto fóra a pokud se nebudeš chovat slušně, obávám se, že se dále ani nebudeš těchto diskusí účastnit.