Martin Picek píše:
...No, jelikož jsem jedním z těch dvou uražených malých kluků tak bych rád uvedl, že mi nedošly argumenty, jen se nehodlám donekonečna přít s člověkem, který principielně neuznává odlišné názory a pouze podporuje své ego...
Návrat ztraceného syna?...
Pokud ano, rád bych tě Martine - možná tomu ani nebudeš věřit - přívítal zpátky na našem fóru, dokonce bez ohledu na to, co o mě tady píšeš. Je to
pouze tvůj názor a já ti ho neberu...
Mě již unavuje neustálá nevraživost lidí z LH a lidí ze serverů "amatérských" historiků a nekonečné, nikam nevedoucí spory o tom, kdo z jakých pramenů či odborné literatury čerpá. Tento "boj" nemůže mít vítěze, leda nějakého dalšího Pyrrha! To, čemu ty říkáš "
ego" je v mém podání sebevědomí paramenící z dlouhodobého studia historie s akcentem na husitství. Víc k tomu nechci dál psát, protože vše ostatní najdeš v SZ, kterou však ty nechceš číst. I já bych moh' spekulovat nad důvody...
Přesto si dovolím připomenout, proč jsi toto fórum opustil:Martin Picek píše:
Jiří Motyčka píše:
Martrin Picek:
"...Zvláště, když jsem líný nebo nemám čas podrobně hledat dějinné souvislosti v odborných publikacích..."
Jasně, ale pak se velmi často stává v polemice tohoto druhu přání otcem myšlenky. A to není dobře, protože tak je možné rozebírat třeba fotbalový zápas v hospodě u piva...
Hm, tak po tomhle příspěvku mám chuť sem už nenapsat vůbec nic....A skutečně jsi nic nenapsal, pouze jsi se svěřil na LH, jak povšechně špatný najednou je tento server. Dřív jsi takový názor neměl. Ale budiž! Co jsem však proboha tak hrozného a trestuhodného oněmi dvěma větami napsal? To nechť posoudí jiní...
Martin Picek píše:
...Ukončením svých příspěvků a nereagováním na SZ jsem si vysloužil pronásledování až na server Livinghistory, ...
Mezi lidmi z Livinghistory možná patří k "dobrým mravům" svěřovat nespravedlivou a veskrze subjektivní kritiku na
cizí server, na Livinghistory. U nás to tak nefunguje, my tato negativní stanoviska a případné důvody opuštění fóra svěřujeme
směle přímo na diskusní fórum toho serveru, jehož se to týká, víme.
No a jinak už není stejně o čem mluvit, protože váš admin mi tebou zmiňovanou moji reakci smazal, ale tvůj příspěvek tam zůstal. To také o lecčem hovoří. A tomu ty říkáš "
pronásledování"? Já jen hájil náš server na serveru, kde jsi ten náš zkritizoval.
Tady na tomto fóru jsi mi k tomu bohužel nedal příležitost!
Martin Picek píše:
...pouze reaguji na urážku, kdy jsem stavěn do role "malého kluka"...
Nezdá se ti, že když tohle považuješ za "
urážku", že se naprosto a úplně stejným způsobem zase kompromituješ, již podruhé?...