Těší nás, že jsme našli nového bratra. A neděkuj tolik, nebo ještě zpychneme
, chválou je třeba šetřit, jako šafránem.
Kolik nás je z 10 milionů? No na to je velice jednoduchá odpověď. Málo, strašně málo. Je to dáno i tím, že dnešní mladí lidé mají úplně jiné zájmy než historii a husitství - to už vůbec ne...
V našem úsilí nepolevíme, to ti slibuji za sebe, ale myslím, že mohu i za Votana a další.
Franta píše:
Chci se připojit a
poděkovat autorům tohoto webu za jejich velice zajímavý a bezesporu bezkonkurenční projekt jakým je
www.husitstvi.cz.
Autorům chci poděkovat, že dokázali vytvořit tento server spojený s diskusí.
Cítím se zde velice dobře. Nacházím zde koutek kde naleznu názory lidí, které jsou mi velice blízké a jen stěží ve svém okolí dokážu někoho takového najít. Pro mne je to zde jako posezení s druhou rodinou. Rád se sem budu vracet a rovněž i psát. Vážím si vás všech. Tvůrců si vážím za jejich neocenitelnou práci a členů fóra si vážím za jejich zajímavé a mnoha případech poučné příspěvky.
Jste hrstka lidí v kterých (
jak já říkám) přežívá duch dávné minulosti. Duch našich předků a jejich nesmrtelných činů a odkazů.
Ještě jednou děkuji za to co děláte i za to jací jste. Najít lidi takového ražení je v dnešní době skoro zázrak (kolik nás je z 10 miliónů?). Doufám a pevně věřím, že s tomto trendu nepolevíte