Siegfried píše:
...A nebudu reagovat na odpovědi...
Jasně, to je přece váš styl. Zasmrdět, zdrhnout a pak si vo tom podrbat někde jinde, nejlépe v pro veřejnost nepřístupném tématu diskuzního fóra a za souhlasného přikyvování a mručení jeho auditoria.
Siegfried píše:
...Vlastně je nebudu ani číst

...
Ale budeš, budeš, to ti dám písemně, notářsky ověřený a opatřený kolkem.

Akorát, že tady to má tu výhodu, že nikdo nepozná, žes to čet', takže mi klidně do očí budeš tvrdit nebo na jiném fóru psát: "
Né, fakt sem to nečet'"...
........................................................***Siegfried píše:
Muhehe, jen na skok sem sem na upozornění zaskočil...
Kdopak tě ráčil upozornit? Teda jestli to není tajný.
Já vím, že tě stejně svrběly prsty nad klávesnicí kompu a že tě to nakonec muselo stát přemáhání, abys sem tu celou nůši, rozuměj snůšku, svých názorů pověsil. Už tě přestalo bavit jen se dívat na to zasklený akvárium a mozolnatým ukazovákem se ztvrdlou, popraskanou kůží jako následek lítých bojů oživlé historie na něj ťukat. Tak jsi do těch stojatých vod rovnou hrábl.
Dlouho jsem si říkal, že jedině tohle téma ještě může chytnout ty "vyštípané". A hle, stalo se! Jinak ale tebe jsem dlouho za vyštípaného nepovažoval. Nepřesvědčili tě nakonec o tom, že jsi taky "vyštípanej" ti tví spolubojovníci přestrojený v civilu za kamarády?
Vím, dával jsi dohromady onu zmiňovanou náročnou studii, a to tvoji absenci v očích všech bezesporu omlouvá. Stýskalo se mi po někom, kdo neumí jen poplácávat po ramenou, ale taky uštědřit políček mé nevědomosti.

Ano, je třeba si sebekriticky přiznat, takových je tady na fóru jako onoho příslovečného šafránu, pokud tu jsou vůbec...
Siegfried píše:
....Abyste si uvědomili kam vede vyštípání všech co mají jiný názor...
Ano, jsme si toho plně vědomi a jsme vinni ve všech bodech obžaloby, pane žalobče...
Avšak teze, že nikdo nikoho nevyštípal, že odešli/prchli sami poté, když se urazili, předpokládám, že u tebe neobstojí. Žes ty ale hlavně ten druhý společně a velice rychle zapomněli na spoustu souhlasných(!) názorů na příspěvky oněch "vyštípaných", jak se o tom zmiňuje i Kolssteyn, taky jistě popřeš.
A to už vůbec nemluvím o tom, co se následně po "poradě s Vaňkem" odehrávalo na jiném serveru. Co to mělo znamenat?

Vše zapomenout? Spálit mosty? Zahojit si mindrák? Zchladit si žáhu? Pomstít se? (Ale proboha za co?) Zesměšnit je a zadupat do země? Zneuctít jejich víru? (To je přece "IN".) Špatně zakamuflovat najednou "z ničeho nic" se objevivší despekt?...
Nerozuměl jsem tomu, ale teď si tím už hlavu nelámu. Náboruji totiž přispěvatele, kteří nebudou jen poplácávat po ramenou. A to ti je neuvěřitelná fuška...
Siegfried píše:
...Možná si to co sem sem napsal odbudete tím, že jsem zlej a hajzl...
Proč? Toho přece netřeba, to není náš styl.
Siegfried píše:
...Tak to tady smažme a dělejme že Siegfried nic nepsal...
Ani to nejsou naše způsoby. To brilantně ovládají také na onom zmiňovaném jiném serveru.
A koukám, žes docela pregnantně ohodnotil příspěvky
gp500. Ale abys je takto mohl ohodnotit, musely nejprve zůstat nesmazány, že.
Tak se měj a zase někdy na viděnou. Třeba v Dohalicích...