Právě je 21.11.2024 - 23:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 371 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 25  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: objektivnost
PříspěvekNapsal: 03.05.2009 - 17:57 
hejtman
hejtman

Sabin píše:
Jéjej, ty jsi čekal něco vlasteneckého nebo nestraného nebo pravdivého nebo vlastně něco jenom trochu smysluplného? ...
Po dvacetileté zkušenosti od plyšáku mne v úvahách o husitství a pobělohorském období už máloco překvapí (viz toto téma). :wink:
A vlastenectví? Was ist das? Co je to? To se přece po listopadu '89 v české kotlině až na čestné výjimky nebojící se posměchu a nadávek odložilo jak nepotřebná veteš a nahradilo maximálně tak nacionalizmem různých odstínů a zabarvení (viz tato kapitola i následná) ...

Naposledy upravil Jiří Motyčka dne 09.05.2009 - 12:30, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.05.2009 - 19:08 
křižák

Sabin píše:
To se dřívě bude had na ledu hřát,
než-li papeženec bude Čechu přát. :wink:

A jéje, v sabinkovi se nám probralo básnické střevo (že by přímo slepé). Není třeba zařídit operaci?

To víš, mám vynikající náladu. Právě jsem totiž dospěl ke kompu ze Mše svaté se svatým přijímáním pod obojí a Mariánskou květnovou pobožností. Tomu se vaše farského liturgie nemůže rovnat.

Naposledy upravil Jan dne 03.05.2009 - 19:12, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.05.2009 - 19:09 
křižák

Sabin píše:
Když zde čtu tyto bláboly choré mysli, musím poděkovat svým prarodičům, že mi vštěpili hrdost k národu a vlasti, místo toho, aby mi k Vánocům věnovali papeženeckou lobotomii mozku.
Jejich zvrácený pohled na svět a víru, je místy až neuvěřitelný. Jejich výkřiky vlastenectví a přitom pohrdání a urážení největších synů našeho národa, je dilinoidní schizochrenie nejhlubšího zrna.
Proto zde již nereaguji na tytu pseudonázory, protože je to zbytečná ztráta času. Pevně věřím, že těmto výplodům může věřit pouze jedinec s IQ retardované škeble.

Když to shrnu, tak samozřejmě může být Čech papežencem. Když může být náckem nebo komančem, tak proč by jím nebyl. Je to ale jenom důkaz zaprodanosti duše národa a zlomené páteře lidu.

Nikoho nesoudím, pouze nazývám pravými slovy vzniklé status quo.

Sabine, kde je v tvým okolí nejbližší psychiatrická klinika? Na tvém místě bych jí neprodleně vyhledal za účelem léčby.

Předmět příspěvku: přesuny vulgo "mazání"
PříspěvekNapsal: 05.05.2009 - 11:21 
hejtman
hejtman

Jan píše:
... doufám, že to zas někdo jednostranně nesmaže, když smazat, tak i ten Sabinův výtvor ...

Přestaň se laskavě v tomto furt vopakovat, nikdo ti nic nemaže (jednostranně už vůbec ne!), pouze přesouvá, protože tvůj příspěvek je zcela OT, nebo nanejvýš z příspěvku udělám citaci a na ní pak replikuju.
A to, že tady ňákej čas nejseš a pak svůj příspěvek nemůžeš najít, protože se ono téma v kapitole časově už propadlo o 3 patra níž, je celkem tvůj problém. I bratr Sabin se domníval, že se mu příspěvky ztrácejí a že mu je někdo zcizuje ... :D
Nenecháte-li však těch vašich nikam nevedoucích zabomyších válek s urážkama a sprosťárnama, ujišťuju vás, že se ztrácet budou. Bohužel. Chodí sem i děcka ze základek a mám zodpovědnost jako moderátor i za nenarušování mravní výchovy našich nezletilých, o kreditu tohoto serveru ani nemluvě. :| :| :|

P.S. To platí pro všechny, nevyjímaje moji nepatrnost, která musí na ony off topiky reagovat a pak si svůj příspěvek taky přesunout. :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05.05.2009 - 13:43 
kazatel
kazatel

Bratře Jiří, už jsem se zde veřejně omluvil za ta sprostá slova a souhlasím s tím, že zde nemají co dělat a mají být okamžitě vymazány. Dále jsem se omluvil za to trapné nařčení z vymazání příspěvků, když přitom byly pouze přesunuty na jiné místo.
Chlap musí umět přiznat chybu a musí se umět omluvit. :wink:

Ve svém posledním příspěvku jsem nepoužil jediné sprosté slovo a jestli ten můj pravdivý příspěvek nějakému jedinci vadí, tak ať ho nečte. Pouze jsem popsal (a budu popisovat) skutečnosti a nazval ji pravými jmény. Nehraji si na teologa a nestahuji z internetu cizí moudra, mám jen selský rozum, knihy a Písmo. To je výhoda protestantů, že mohou používat Hospodinův dar - rozum.

p.s. Mě už také nebaví stalé a znovu reagovat na ty výmysly, ale kdo je lhostejný ke lži, stává se její součástí. Je to sice boj s větrnými mlýny, ale kdyby tak uvažovali naši předci, tak nám vládne císař, mluvíme německy a nečeká nás spása skrze tělo a krev Páně.

Předmět příspěvku: omluva
PříspěvekNapsal: 05.05.2009 - 14:22 
hejtman
hejtman

Sabin píše:
... už jsem se zde veřejně omluvil ...
Ty ano. :)
Narozdíl od jiných ... :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05.05.2009 - 14:32 
kazatel
kazatel

Kašli na to, hlavní je ve čtvrtek vyhrát.. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05.05.2009 - 14:58 
křižák

Sabin píše:
Bratře Jiří, už jsem se zde veřejně omluvil za ta sprostá slova a souhlasím s tím, že zde nemají co dělat a mají být okamžitě vymazány. Dále jsem se omluvil za to trapné nařčení z vymazání příspěvků, když přitom byly pouze přesunuty na jiné místo.
Chlap musí umět přiznat chybu a musí se umět omluvit. :wink:
Ve svém posledním příspěvku jsem nepoužil jediné sprosté slovo a jestli ten můj pravdivý příspěvek nějakému jedinci vadí, tak ať ho nečte. Pouze jsem popsal (a budu popisovat) skutečnosti a nazval ji pravými jmény. Nehraji si na teologa a nestahuji z internetu cizí moudra, mám jen selský rozum, knihy a Písmo. To je výhoda protestantů, že mohou používat Hospodinův dar - rozum.

p.s. Mě už také nebaví stalé a znovu reagovat na ty výmysly, ale kdo je lhostejný ke lži, stává se její součástí. Je to sice boj s větrnými mlýny, ale kdyby tak uvažovali naši předci, tak nám vládne císař, mluvíme německy a nečeká nás spása skrze tělo a krev Páně.
Ty zmínky o IQ a podobně, to sice není sprosté, nicméně dá se to vyložit jako urážka. Dále pak tu máme označení za antikrista a podobně... ne že bych se na Tebe zlobil, jsi mi docela vítaným vytržením ze všedních starostí, nicméně si všimni, že já Tě nikdy za antikrista neoznačil. - To jen tak pro úplnost. :D

Sabin píše:
...hlavní je ve čtvrtek vyhrát.. :lol:
Zcela vyjímečně se shodneme.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05.05.2009 - 16:21 
kazatel
kazatel

Neomlouval jsem se za pravdu.
Kdo staví lidské nálezky nad přikázání Krista, je tím proti jeho slovům. Když se staví proti jeho slovům, staví se tím i proti němu. Proti Kristu = Antikrist.
Jednoduché jako česká facka.

p.s. V mé příspěvku jsem nikoho nejmenoval. Za vztahovačnost já nemohu.

Předmět příspěvku: antikrist
PříspěvekNapsal: 06.05.2009 - 09:32 
hejtman
hejtman

Sabin píše:
... Kdo staví lidské nálezky nad přikázání Krista, je tím proti jeho slovům. Když se staví proti jeho slovům, staví se tím i proti němu. Proti Kristu = Antikrist. ...

Ano, to svoji logiku nepochybně má.

Předmět příspěvku: o urážkách ...
PříspěvekNapsal: 06.05.2009 - 09:33 
hejtman
hejtman

Jan píše:
... Ty zmínky o IQ a podobně, to sice není sprosté, nicméně dá se to vyložit jako urážka ...
Naprosto souhlasím. :!:
Stejně tak se dá vyložit jako urážka i to, když je někdo posílán na psychiatrii. :evil:

Předmět příspěvku: Re: o urážkách ...
PříspěvekNapsal: 06.05.2009 - 09:38 
křižák

Jiří Motyčka píše:
Jan píše:
... Ty zmínky o IQ a podobně, to sice není sprosté, nicméně dá se to vyložit jako urážka ...
Naprosto souhlasím. :!:
Stejně tak se dá vyložit i to, když je někdo posílán na psychiatrii. :evil:

Uvaž, že Sabin s tím začal, to poslání na psychiatrii byla už jen reakce. Já si nezačal.

PříspěvekNapsal: 06.05.2009 - 09:45 
hejtman
hejtman

Jan píše:
... Já si nezačal.
To husiti taky ne ... :P :lol:

Ale vážně. Já nemám čas a ani potřebu řešit infantilní problém, kdo si začal v éře "před psanými zásadami". Nyní, když jsem na fórum pověsil tyto psané zásady slušného chování (byl vrchovatý čas!), tak by se jimi měli řídit především moderátoři diskusí.
Ano, bude-li to nevyhnutné, bude se i promazávat. Bohužel. :cry:

Naposledy upravil Jiří Motyčka dne 08.05.2009 - 10:23, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 06.05.2009 - 19:25 
křižák

Jiří Motyčka píše:
Jan píše:
... Já si nezačal.
To husiti taky ne ... :P :lol:
Ale vážně. Já nemám čas a ani potřebu řešit infantilní problém, kdo si začal v éře "před psanými zásadami". Nyní, když jsem na fórum pověsil tyto psané zásady slušného chování (byl vrchovatý čas!), tak by se jimi měli řídit především moderátoři diskusí.
Ano, bude-li to nevyhnutné, bude se i promazávat. Bohužel. :cry:

Obávám se, že vyskytne se tu ještě nějaká narážka na IQ škeble, vymytí mozku a podobně ze Sabinovy strany, přejdu holt na Sabinův styl komunikace a situace se bude opakovat. To říkám předem, znám se.

PříspěvekNapsal: 06.05.2009 - 20:45 
hejtman
hejtman

Jan píše:
... Obávám se, že vyskytne se tu ještě nějaká narážka na IQ škeble, vymytí mozku a podobně ze Sabinovy strany, přejdu holt na Sabinův styl komunikace a situace se bude opakovat. To říkám předem, znám se.
Tak to se zase já obávám, že ti tady těch příspěvků moc nezbude. :D
To se však může stát i jiným, protože v éře "po psaných zásadách" bude mít fundamentální zásada "padni komu padni" psanou "právní" oporu ... :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 371 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 25  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]