Právě je 04.04.2025 - 01:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07.02.2012 - 15:24 
mystifikátor/ka

A prostredrednictvim serveru od FSSPX kam pisi ted,a jinych diskusnich for ve Francii,Katalansku, ale i pres facebook, jsem poznal opravdu katoliky, kteri by si prali zpatky inkvisici v takove podobe jako byla ve 13-14. stoleti ve Francii. Mam mnoho kamaradu,ale zijimoc daleko. Ve Finsku nemam nikoho, Finsko je nezajimava chladna luteranska zeme,ale znam par prima typu z Francie, Katalanska. I pri cestovani pak jsme se sesli. Mimo oficialni katolicke cirkve, teto modernicticke, je jeste cirkev "podzemni". Z CR moc nikoho neznam, ale z jizni Evropy se najdou prima lide. Cechy jsou prave mnoho ovlivnene husitstvim.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09.02.2012 - 03:47 
mystifikátor/ka

Dekuji Vam pani Daso. Posilam Vam mail o historii, ve kterem vse vysvetluji, dekuji za to ze jste dala sem co ja Vam psal. Jinak k inkvisicnim procesum ted mohu psat vice, neb ted mam takove volnejsi obdobi. Leto i na podzim jsem mnoho cestoval! Az vprosinci okolo vanoc byl klid. Pane Motycka, ano jsem muz je mi 40let,ale rad nekdy pisi o sobe jako o zene, vzrusuji mi zenske saty, korzety, boty..predstavuji si ve sve fantasii, ze bych mohl byt pekna zena.Nejsem homosexual, ani trans, moje predstava je jen platonicka. Nezajimaji mne ani muzi ani zeny,ale zajimamne oblekani do zenskych satu,liceni, kosmetika! Ted vlasy mam dlouhe,ai se licim,ale to neznamena ze nemuzem mluvit o historii. Nejsem zadna katarska zena,ale chci zit takovou roli.Vas nikdy nevzrusuje byt opravdu zenou? byt hezky, libit se? Vim ze mam hrube rysy, ale libi se mi licit se, pouzivat nausnice, v lete nosit saty. mne vzrusuje oblekat se jako zena a i jit na verejnost. Chlupy z rukou i prsou staci odstranit pripravkem Veet, do dekoltu jsou mozne silikonove vlozky, ja si jen chci predstit jake to je byt zena a byt hezka!Libit se a pritahovat pozornost! jake to je kdyz muzi klani se a libaji ruce, byt milovan! Rozumite mi? mne nikdo nikdy nemiloval!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09.02.2012 - 09:56 
hejtman nad řádem
hejtman nad řádem

Platnost příspěvku již vypršela.

Naposledy upravil Dáša Nová dne 30.10.2015 - 14:38, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09.02.2012 - 14:28 
kazatel
kazatel

Už sem sice nepřidávám skoro žádné příspěvky, takže to může vypadat, že tu nejsem, ale jako jeden ze zakladatelů, zde stále sleduji probíhající dění. Jelikož jsem ale stále radikální (a stále budu), tak raději do některých rozhovorů nezasahuji.
Nyní ale musím toto pravidlo porušit, protože zde dochází k vědomému a úmyslnému napadání mého bratra. Místo toho, aby inkriminovaný jedinec poděkoval bratru Jiřímu, že zde nechává vyvěšeny jeho slaboduché průpovídky, tak jej místo toho uráží. Bratr Jiří se snažil tuto osobu usměrnit po dobrém, ale zřejmě si tuto snahu nesmyslně vyložil jako bratrovu slabost.
Tento příspěvek zde tedy dávám proto, aby si dotyčný uvědomil, že jej budu nadále sledovat a pokud bude stále pokračovat v ataku, navrhnu spoluzakladatelům jeho vymazání z tohoto našeho domu.

Předmět příspěvku: Volná témata
PříspěvekNapsal: 09.02.2012 - 15:54 
mystifikátor/ka

Sabine, velmi se omlouvam,ale basen byla jen vtip, ne zalozen na pravde! Jedna se o humor, ne o urazku Vas ani pana Motycky.
Pani Daso, moc Vam dekuji za Vase krasna slova ktera mne velmi potesila i zahrala. Ziji v celibatu,ale mam mam smysl pro lasku, ktera je platonicka. Jsem asexualni,ale dokazi milovat cloveka srdcem, ne fysicky.
I Vy jste moc hodna,mila,prijemna a i vy znate historii dobre,a poznala jste i Pana. Jste prava krestanka, umite odpoustet, citite lasku,milujete, dokazete milovat. Ja mam mozna smutny pohled, ziji sam a nemam ani pratele. Lide mne nepochopi. Vetsina lidi nepochopi pokud je nekdo jiny, odlisuje se svymi zajmy,ale i vystupovanim. I ja Vas miluji pani Daso.Moc mne potesila VASE zprava! Muzeme si o historii psat. Mockrat Vam dekuji za Vase krasna slova plne lasky.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.02.2012 - 15:34 
mystifikátor/ka

Dekuji Vam pani Daso, pisete moc pekne. Ja ted pisi i zde: http://www.christ-roi.net/index.php/Inquisition

Předmět příspěvku: Oslavy Husova stovkového jubilea
PříspěvekNapsal: 24.02.2012 - 18:22 
hejtman
hejtman

Iohannes Cladis píše:
Jj, před sto lety se také v Čechách připravovaly velkolepé oslavy. Bohužel nikdo netušil, že vypukne světová válka ...

Ale nechtěl jsi nám tímhle cosik naznačit, viď že ne, Iohannesi? ... :wink: :)

Předmět příspěvku: pozdrav a poděkování
PříspěvekNapsal: 26.02.2012 - 18:12 
hejtman
hejtman

Tomáš píše:
Zdravím všechny počestné přispěvatele tohoto fora ...
Všichni počestní přispěvatelé tohoto fóra zdraví i tebe. :wink: Doufám, že mohu mluvit i za ostatní, protože někteří z nich se tady vyskytují velice sporadicky. :(

Tomáš píše:
... Proto, jestli ovšem mohu, bych měl na Vás takovou malou prosbu ...
:o Proč bys nemohl? :?

Tomáš píše:
... nacházím takové informace, které jsou tak dokonalé a pravdivé až mi začíná rozum stát ...
Děkujeme za uznání, které nás zavazuje. :oops:

P.S. My si tady na fóru všichni tykáme, bez ohledu na věk.

Předmět příspěvku: dotaz v tématu o Korvínovi
PříspěvekNapsal: 27.02.2012 - 21:35 
příslušník chudiny

Děkuji za odpověd, která se splnila nade všechna má očekávání. Toto diskuzní forum je zkrátka jedním slovem úžasné!!!!
Ještě jednou děkuji moc za odpověd

PříspěvekNapsal: 03.03.2012 - 13:39 
hejtman
hejtman

Francouzi budou v točit v klášteře Chotěšov:
http://www.novinky.cz/kultura/260785-de ... cidla.html ...

Dáša Nová píše:
... Asi 6. nebo 7. ledna byl dobyt klášter premonstrátek v Chotěšově, ...
JM píše:
... Poslední etapu přesunu husitské spojené armády od chotěšovského kláštera k Domažlicím (cca 30 km) překonali husité během takřka jednoho půldne a kolem 14. hod. je zděšení velitelé křižáckých oddílů a papěžský legát kardinál Giuliano Cesarini spatřili ...
Dáša Nová píše:
... Přesto se myšlenky Husova pokračovatele zalíbily i mnoha plzeňským měšťanům, byli to: Jan Vincenc Rajský z Dubnice, Jan Fogt, apatykář, Jiřík Krumlovský, Kašpar Kropáč z Kozince a Jiřík Filaret, správce plzeňských škol. Scházívali se tajně v klášterním domě Chotěšovského kláštera, jehož správcem byl proboštův bratr. Sám správce byl tajným luteránem a svým souvěrcům umožnil, aby ve zmíněném domě navštěvovali tajně kapli své víry ...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18.03.2012 - 16:03 
rytíř český

Jistě myslíš Slovanskou že Hejtmane? :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18.03.2012 - 16:05 
hejtman
hejtman

Tyechlowicz píše:
Jistě myslíš Slovanskou že Hejtmane? :)
:oops: :oops: :oops:

Předmět příspěvku: Vynalézavost ...
PříspěvekNapsal: 09.04.2012 - 23:01 
hejtman
hejtman

... některých našich spoluobčanů je bezbřehá.
Poctivého a slušného člověka vydělávajícího si v potu tváře na chléb vezdejší by tohle ani nenapadlo. Má poněkud jiné starosti, protože stát zvaný Absurdistán ho před těmito nepoctivci nijak neochrání, ba právě naopak - zvýší mu daně a sníží či rovnou zruší sociální dávky.
http://www.novinky.cz/finance/264171-so ... odiny.html ... :roll:

Předmět příspěvku: konec nečasu ...
PříspěvekNapsal: 22.04.2012 - 00:39 
hejtman
hejtman

Dnes byl opět bratr Žižka v akci - hrrr na ně:
http://www.novinky.cz/domaci/265470-soc ... trace.html ...

Pár poznámek k tomu:
Jsem přesvědčen, že nic není zpolitizováno, pouze lidi dali jasně najevo, co si myslí o současné vládě a její nekončící agonii. Nic víc, nic míň! Mnozí z našich spoluobčanů vč. tělesně postižených již narazili na hranici svých možností. Byli zahnáni asociálními deformami do kouta. A tohle bylo první "kousnutí". Tak jakápak politika ... :roll:

Proti Karolíně Peake vůbec nic nemám, ba právě naopak. Ale naivita tohoto děvčete za daného stavu věcí veřejných (s malým "v") je bezbřehá! Naopak s ekonomkou Ilonou Švihlíkovou nelze než souhlasit.

Vládní mantra o "řecké lži", o tom, že úspory se týkají každého z nás, přestává býti věrohodnou. Za této situace, kdy vláda zcela rezignovala na protikorupční opatření a předložila účet za vytunelované státní finance občanům, kterým má sloužit a je placena z jejich daní, jsou jediným řešením předčasné volby.

Pokud bude vláda ignorovat dnešní demonstraci, které se účastnilo kolem sto tisíc lidí, bude-li nadále ignorovat to, že 70% obyvatel si přeje demisi vlády a předčasné volby, tak ztrácí svůj mandát a veškeré kompetence. Ignorování této situace v touze po udržení mocenských pozic a nastoleného deformního stylu je plivnutím do tváře národním zájmům této země. :!: :evil:

Předmět příspěvku: o husitech ...
PříspěvekNapsal: 23.04.2012 - 15:12 
hejtman
hejtman

JM píše:
Dnes byl opět bratr Žižka v akci - hrrr na ně:
http://www.novinky.cz/domaci/265470-soc ... trace.html ...

Po sobodní demonstraci se mj. taky zpívalo a hovořilo o husitech:
http://www.youtube.com/watch?v=RGe5nTCn ... r_embedded ...

no comment

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]