Protože mě už ty vaše ironický, zavile nenávistný, urážlivý, nikam nevedoucí, bezobsažný a hlavně furt stejný "polemiky", které tady na fóru zbytečně zabíraj místo, přestaly bavit, musím vás oba takto veřejně počastovat. Veřejně proto, že moje několikeré SZ jsou zcela ignorovány, takže tyto SZ jsou pro mne od této chvíle ztrátou času.
Vaše polemiky se žel Bohu začínají povážlivě podobat internetovým anonymním žumpám např. o politice. A to já tady na tomto fóru prostě nepřipustím, padni komu padni. Místo přesouvání do pokecu chce se mi tyto vaše kanální výlevy rovnou rušit. Prostě jak malý kluci, kterejm ten druhej vzal kyblíček, tak ho přes hlavičku praštím lopatičkou. A nyní k věci ...
Sabin píše:
Takže dědula komik nás zase pobavil svým ... a děsivým pravopisem ...
Už jsem tady psal o tom, že nejde až tak o pravopis (formu), jako o vlastní sdělení (obsah). Nechápal jsem, proč si tady na fóru chceš hrát na arbitra přes pravopis, když ty sám píšeš třeba "aby jsme" místo "abychom" a "aby jste" místo "abyste", atd., atd. ...
Nelze každou hovorovou mluvu, kterou se tato specifická písemná forma komunikace zbaví formálnosti, tj. "okoření", považovat hned za chybu pravopisu. Já to používám klidně taky a úmyslně, viz výše.
A vytýkat to do omrzení jenom jednomu řádně zaregistrovanému přispěvateli je přinejmenším podivné, když "hrubky" dělaj všichni, moji nepatrnost nevyjímaje ...
Jan píše:
... Na mnou vznesené námitky nereaguješ ...
Tak teď sis naběh'.
Ty snad na moje námitky/dotazy reaguješ? ...
Aspoň vidíš, jaký to je.
Kdybych ti tady udělal seznam příspěvků (nejen pokecových ale především v historických tématech), které se adresně obracely přímo na tebe a na něž jsi vůbec nereplikoval, byl by ten seznam fakt hóóódně dlouhej. Není to tak dlouho, co jsem ti dělal přednášku o zametání si před vlastním prahem, ale na to jsi - jak je vidět - dávno zapomněl.
Jednou jsi nám tady taky vyprávěl, že ty si nezačínáš a že když tě Sabin napadne, ty se jen bráníš. Omyl! Začal sis TY, když jsi sem na toto fórum vletěl jak koule mezi kuželky a při tom pozurážel kde co. Zasel si vítr a teď sklízíš uragán. I když jsi na intenzitě (setí) ubral, v tomto trendu pokračuješ prakticky nadále ...
Takže bych vám byl, pánové, oběma velice vděčný za to, abyste se nad tím zamysleli, je-li to vůbec možný. Máte oba máslo na hlavě a na tyto Zásady... místy taky zvysoka kašlete. Možná jsem tímto příspěvkem otevřel Pandořinu skříňku, ale nemohu jinak. Je mi líto ...