lILIX píše:
SMRŤ NĚMCŮM A JINÝM CO NÁŠ ROD SLOVANSKÝ SOUDÍ NEPRÁVEM. MY VŠICHNI SLOVANÉ JSME JEDNA KREV, PROČ JEN NEJSME POSPOLU JAKO DRŽÍ ROMÁNI S GERMÁNY V eVR. ÚNII. CO KDYBYCHOM VYTVOŘILI VELKOU SLOVANSKOU NEOHROZITELNOU SLÁVII NA PRINCIPECH EVROPSKÉHO SPOLEČENSTVÍ. JÁ OSOBNĚ BYCH TO UVÍTAL, KAŽDÝ NÁROD BY MĚL SVOU NEOTŘESITELNOU POZICI. DNES JE V NAŠÍ VLASTI SAMÍ CIZÍ PODNIK A I VE VLÁDĚ JE TO SAMEJ NĚMEC: KLAUS , GROSS... ALE MAJ ASPOŇ ČESKÁ JMÉNA, V HISTORII SE TO OVŠEM ZAPÍŠE NĚMECKY. ACH JO, SPĚJEME K ZÁNIKU NAŠEHO NÁRODA , ŠTVE MĚ TO MOC. BRATŘI POVSTAŇME A SPOJME SVÉ SÍLY, MY ROD ŽIŽKŮV
Tvá slova vyzařují jistý nesouhlas s dnešní politickou a morální situací v naší vlasti. Bohužel je nás více. Můžeme pomoci všichni. Nikdo z nás nic nenapraví a jednotlivci se to z těží podaří. Chce to aby jsme se nebáli dát najevo za čím si stojíme a co by jsme chtěli. Naše názory jsou čisté a můžeme být na ně hrdí. Snad si našeho chování a našich slov a činů někdo všimne a pomalu se budou naše řady rozrůstat. A jsem si jist, že v neštní době kdy je každej občan nespokojenej se naleznou další zpřízněné duše... čas vyvést náš národ ze spárů nešikovné politiky se pomalu blíží. Projevuje se to především na nespokojenosti občanů.
Vydrže a dejme o sobě vědět. Buďme samy sebou: vlastenci, kteří ctí pravdu a vedou spořádaný a slušný život s čistými ideiemy a názory.