Anonymous píše:
...Opravte mne, pokud se mylim, ale posledni historicky film z doby stredoveku byl "V ERBU LVICE" z roku 1994, coz je opravdu hodne davno. Proste o tuto dobu neni mezi lidmi zajem. Radsi natoci dalsi filmy podle Viewegha nebo nactiletou komedii, u ktere je nadeje navratu penez zpatky. Pouze jedina ceska spolecnost by mohla serial o husitech zastitit a to Ceska televize a to jen v pripade, ze by mela na stole scenar, ktery by se opiral o uspesnou knizni predlohu. Neco jako Sapkowskiho husittskou trilogii bez magie... Tot muj nazor.
PS: Jsem demokrat, s Beloruskou opozici soucitim, jen se mi to jmen moooc libi...
Pak to byl ještě film ŘÁD, nevím, jak šly tyto filmy v pořadí. To je asi opravdu všechno. Co se tady točí za filmy, jakou mají kvalitu, o tom píši ve svém 1. příspěvku na toto téma. Nechci se k tomu vracet. ČT by to nenatočila, ale mohla by být velice významným koproducentem. Jinak ČT připravuje velký několikadílný projekt o M. Janu Husovi a má toho "plné kecky", opět chybí prachy. V české kotlině totiž chybí peníze na úplně všechno bez rozdílu!
P.S. No dobře-jméno, ale když si ho předstvím, vypadá, jak když neumí napočítat do 5 a on svižně do 10.
Jestli chceš, klidně se zaregistruj a vůbec nevadí, že budeš diskutovat jen na toto téma. Ještě je tady téma "Ve stylu jakých histor. filmů by měl být ten o husitech?"...