Martin Picek píše:
...Chtěl bych ještě dodat, že se snažím své názory podkládat fakty, ale podkladů někdy nemám dostatek a taky nemám znalosti ve všech oblastech stejně hluboké. Doplnění a výtky k mým úvahám předpokládám a pokud jsou konstruktivní, tak jsou pro mne velkým přínosem...
Martine, to skoro vypadá jako jakási omluva. Toho není třeba a dokladem je právě tvůj článek. Já ti vytýkat nemám co, na to moje znalosti nedostačují, já se zaobírám trochu něčím jiným. I když husitské vojenství je úžasně zajímavým tématem. Dokladem toho je skutečnost, že stále totiž nebylo ještě řečeno poslední slovo např. k Malešovu a Lipanům. K bitvám, které nepřestávají jitřit zájem vojenských historiků. Je zajímavé, že se jedná právě o bitvy, které nebyly vedeny proti zahraničnímu nepříteli a jejich výsledek byl tak diametrálně odlišný a zárověň nevratně jednoznačný...
Martin Picek píše:
....Popravdě řečeno, čekal jsem na tomto serveru pár reakcí na mé nejasnosti v Hodětínově řádu, ale asi to příliš lidí neoslovuje. Nic se ale neděje, není to nakonec nic důležitého.
Buď trpělivý, třeba se někdo najde. Myslím, že důvod není ten, že to nikoho neoslovuje, ale že třeba není co dodat, protože to málokdo ví, pokud vůbec někdo.